Στη Less.gr δίνουμε μεγάλη έμφαση ώστε να έχει ο χρήστης τον πλήρη έλεγχο στα προσωπικά του δεδομένα.

Αυτό επιτυγχάνεται με το να μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες μας χωρίς να μας αναφέρετε οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία. Υπάρχουν ορισμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε στους εγγεγραμμένους χρήστες μας, όπως η "επιθυμητή τιμή" και το ενημερωτικό email για τα νέα προϊόντα, όπου χρειάζεται να εισάγεται κάποιες προσωπικές σας πληροφορίες όπως το όνομά σας, το email σας, και κάποιες προαιρετικές δημογραφικές πληροφορίες, εγγυώμαστε όμως ότι σε καμμία περίπτωση δε δίνονται αυτές οι πληροφορίες σε τρίτους.

Κατά τις επισκέψεις σας στις ιστοσελίδες μας συλλέγονται στατιστικά στοιχεία σχετικά με το ποιες σελίδες επισκέπτεστε, την ημερομηνία και την ώρα, την IP address, το είδος του browser σας κλπ. Καμμία προσωπική σας πληροφορία δεν κρατείται σε αυτά τα στοιχεία, τα οποία χρησιμοποιούνται στο να διατηρούμε ένα υψηλής ποιότητας site και να δίνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες στους διαφημιστές μας.

Η Less.gr δεν ευθύνεται για την πολιτική διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και για το περιεχόμενο των συνδεόμενων με αυτήν ιστοσελίδων.

Quick Links