Κεντρική σελίδα
Menu
Στην αρχική σελίδα εμφανίζεται το μενού που εικονογραφημένα παραπέμπει στην κατηγορία προϊόντων που ζητά ο κάθε χρήστης. Τοποθετώντας τον κέρσορα επάνω σε αυτό (το μενού), εμφανίζονται οι υποκατηγορίες των προϊόντων της αντίστοιχης κατηγορίας. Κάνοντας κλικ πάνω σε κάποια από τις υποκατηγορίες μεταφερόμαστε στην επόμενη σελίδα που εμφανίζονται όλα τα προϊόντα της υποκατηγορίας που διάλεξε ο χρήστης.
Quick Links
Στον πίνακα "quick links" παρουσιάζονται κάποια προϊόντα τα οποία επιλέγονται από τους χονδρέμπορους που συνεργάζονται με τη Less.gr. Κάνοντας κλικ σε ένα από αυτά εμφανίζεται το αντίστοιχο προϊόν με όλες τις απαραίτητες σχετικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να το αξιολογήσετε ή και να το αγοράσετε.
Προσφορές
Σε αυτό τον πίνακα παρουσιάζονται τα προϊόντα που αποτελούν προσφορές καταστημάτων λιανικής πώλησης για τους χρήστες της σελίδας. Οι προσφορές προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατόν πιο πραγματικές για αυτό εκτός από τη δήλωση του καταστήματος λιανικής πώλησης ότι πρόκειται για προσφορά ελέγχονται οι τιμές και για το αν είναι φθηνότερες κατά 20% από την προτεινόμενη λιανική τιμή του αντίστοιχου εισαγωγέα ή εκδοτικού οίκου (αν βέβαια αυτή είναι διαθέσιμη). Με το πάτημα του βέλους που εμφανίζεται αριστερά από τον τίτλο "Προσφορές" εμφανίζονται όλα τα αποτελέσματα με αλφαβητική σειρά ως προς τον ελληνικό τίτλο.
Top 5
Τα Top 5 προϊόντα επιλέγονται από τη Less.gr σύμφωνα με τον αριθμό επιλογών (clicks) που έγιναν από τους χρήστες της. Με το πάτημα του βέλους που εμφανίζεται αριστερά από τον τίτλο "Top 5" εμφανίζονται τα Top 50 προϊόντα της Less.gr.
Νέα προϊόντα
Στον πίνακα "Νέα προϊόντα" παρουσιάζονται τα προϊόντα που εισήχθησαν στη βάση της Less.gr τον τελευταίο μήνα (είναι δηλαδή καινούργιας κυκλοφορίας), ξεκινώντας από αυτό που εισήχθηκε πιο πρόσφατα.
Αναζήτηση
Στην αρχική σελίδα επάνω δεξιά εμφανίζονται δύο πεδία εκ των οποίων στο αριστερά ο χρήστης μπορεί να εισάγει μια οποιαδήποτε λέξη κλειδί και στο δεξί πεδίο να διαλέξει, με το pull down menu, σε ποια κατηγορία προϊόντων θέλει να ψάξει. Πατώντας το κουμπί advanced ο χρήστης μπορεί να ψάξει το/τα προϊόντα που επιθυμεί, εκτελώντας εκτεταμμένη αναζήτηση (ψάχνοντας δηλαδή σε περισσότερα πεδία της βάσης).
3 χρήσιμες επιλογές
Στο κάτω αριστερό μέρος της αρχικής αλλά και των περισσότερων σελίδων υπάρχουν τρεις επιλογές με τις οποίες μπορείτε να ενημερώσετε ένα φίλο σας για τις υπηρεσίες του site μας αλλά και για κάποιο προϊόν αφού το email που στέλνεται στο φίλο σας εμπεριέχει και τη διεύθυνση της σελίδας από την οποία χρησιμοποιήσατε την υπηρεσία Tell a friend, να μας προτείνετε κάποιο προϊόν το οποίο δεν περιλαμβάνεται στη βάση μας και ούτως ώστε εμείς να προσπαθήσουμε να το συμπεριλάβουμε μέσα σε μία εβδομάδα και τέλος να προσθέσετε το site μας στα αγαπημένα σας (favorites, bookmarks).
Quick Links